RAHASTOT ↓

Säätiö jakaa stipendejä ja apurahoja oman harkintansa mukaan.

Timo Peltolan rahasto

Timo Peltolan rahasto, joka on perustettu vuonna 2004 ja jonka tarkoituksena on tukea erityisen lahjakkaita nuoria suunnistajia.

Suunnistuksen Mitalirahasto

Suunnistuksen Mitalirahasto, joka on perustettu vuonna 2006 ja jonka tarkoituksena on palkita aikuisten MM-kilpailuissa menestyneet suunnistajat. MM-mitaleista palkitaan suunnistuksen neljän laji- muodon menestyjät. Stipendisumma on porrastettu sekä lajimuodon että mitalin kirkkauden mukaan.

Huippusuunnistusrahasto

Huippusuunnistusrahaston tavoitteena on tukea suomalaista huippusuunnistusta.
Vuonna 2014 perustetusta rahastosta ryhdytään maksamaan urheilijoille tukea valmennukseen, kun rahaston varallisuus on riittävällä tasolla.

Kaakon rahasto

Kaakon rahasto, joka on perustettu kesällä 2007. Rahaston varoja käytetään lahjoittajan toivomuksen mukaisesti lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen ja edistämiseen.

Heikki Kauppisen rahasto

Heikki Kauppisen rahasto, joka on perustettu vuoden 2008 syksyllä ja jonka tarkoituksena on tukea kotimaista ja kansainvälistä suunnistuksen tutkimus- ja kehittämistyötä sekä niihin liittyviä projekteja.

Annin ja Hannun rahasto

Annin ja Hannun rahasto, joka on perustettu vuoden 2008 syksyllä ja jonka tarkoituksena on tukea nuorten 15-22 -vuotiaiden suunnistajien menestyksekästä ja pitkäjänteistä valmennusta henkilö-, aluekeskus- tai seuratasolla.

Timo ja Maarit Ritakallion rahasto

Rahaston tarkoituksena on vuosittain palkita vuoden nuori suunnistusteko. Palkittava voi olla hyvin menestynyt tai muuten esimerkillisesti nuorten suunnistusharrastusta edistänyt alle 23-vuotias nuori henkilö, taikka suunnistusseura tai koulu, jossa on tehty esimerkillistä työtä nuorten suunnistusharrastuksen edistämiseksi. Rahasto on perustettu 2012.

Käyttörahasto

Erillisrahastojen lisäksi säätiö jakaa myös omista muista varoistaan stipendejä ja avustuksia menestyneille suunnistajille ja erilaisiin lajia kehittäviin kohteisiin.

Matti Salmenkylän tunnustuspalkinto

Säätiö perusti edesmenneen Matti Salmenkylän nimeä kantavan tunnustuspalkinnon kesällä 2006. Palkinto jaetaan merkittävistä suunnistusurheilun hyväksi tehdyistä pr-teoista säätiön hallituksen harkinnan mukaan.